top of page

Tjänster:

Vi utför det mesta inom hantverket, skulle något av nedanstående kategorier inte passa in på vad du

söker kan du bara höra av dig till oss så hjälper vi dig. Givetvis jobbar vi med vanliga snittblommor och krukväxter i butiken. Vi har även ett stort sortiment av krukor och inredning. 

Bröllopsbinderier.
Allt från brudbågar, brudbuketter till rosblad att strö ut i gången fixar vi. Då vi vill få er kärlek att blomstra! 
Vi beställning av bröllopsblommor ingår en timmes kostnadsfri konsultation.
Sedan 2015 har vi varit stolt samarbetspartner med Krusenbergs herrgård.
Begravningsbinderier.
Vi gör allt inom begravning och har du frågor kring hur det går till är det bara att kontakta oss. Vi samarbetar sedan flera år tillbaka med Fonus.
Skicka blommor.
Vi hjälper dig att skicka blommor världen över. Här i Uppsala, nån annan ort i Sverige eller utomlands. Blommografera utförs med hjälp av Euroflorist.
Presentkort.
Vi säljer presentkort från Euroflorist som gäller i alla Eurofloristbutiker i hela Sverige. Dessutom är vi återförsäljare av Greatdays upplevelser, den perfekta presenten till nån som redan har allt!
Företagskunder.
Är ditt företag intresserad av att bli kunder hos oss? Vi erbjuder våra företagskunder 10% på blomstervärdet. Ring eller kom in så berättar vi mer. Blommor sprider glädje och fångar folks uppmärksamhet,
För ni vet väll att en blomstrande arbetsplats leder till blomstrande affärer!

 
Prenumeration.
Hos oss kan du prenumerera på blommor.
Välj hur ofta du vill ha blommorna, om du vill ha hemkört eller hämta i butiken, snittblommor eller krukväxt. Som prenumerant får du 10% på blomstervärdet. Du kan när som helst säga upp din prenumeration.
bottom of page